Catering

Skal du bruge catering til dit næste arrangement, og skal det både være sprødt, lækkert og fyldt med smag? Så hjælper Cooper gerne med at levere maden!

Vi serverer saftige burgere, lækre fries og forfriskende drikke til enhver begivenhed. Skal din virksomhed have en ny, lækker frokostordning, så er dette også en mulighed. Vi garanterer velsmagende og fyldig catering til en overkommelig pris.

DET SUNDE VALG SOM MAD UD AF HUSET​

Bestil minimum 15 produkter til dit næste arrangement. Så sørger vi for en lækker omgang mad og drikke til en overkommelig pris.

Salat

Vi blander og serverer gerne sprøde salater til dit arrangement, så du kan få et sundere alternativ til fastfood.

Sandwich

Vi bestræber os på at lave de bedste og de sundeste sandwich til dit næste arrangement. Selvfølgelig altid frisksmurte​

juice

Prøv også vores superjuices, som indeholder sunde grøntsager, frugter og superfoods. En god energibooster til ethvert arrangement.​

Catering til dit arrangement

Hos Cooper’s tilbyder vi catering med et bredt udvalg af lækre burgere, fries og drikke, der passer til ethvert arrangement – stort som småt.

Uanset om du planlægger et firmaevent, en workshop, en familiesammenkomst eller en stor fest, så vil catering fra Cooper’s helt sikkert være et hit hos dine gæster.

Vil du slippe for alt besvær med madlavning? Vi står klar til at gøre dit arrangement til noget helt særligt med vores smagfulde, saftige menu.

 

Udfyld formularen,
så vender vi tilbage så hurtigt som muligt

Få et tilbud

Catering med Cooper’s – Sæt Smagen i Centrum

Gør din næste begivenhed i København og omegn til noget helt specielt med Cooper’s Catering. Vi sætter smagen i centrum med vores lækre udvalg af saftige burgere, der får dine gæster til at savle.
Vores mission er simpel: at levere burgeroplevelser, der får tænderne til at løbe i vand og giver din fest, firmaevent eller familiemiddag et ekstra pift. Med vores kærlighed til smag og saftighed sikrer vi, at hver bid ikke bare smager fantastisk, men også er en sand fornøjelse for øjet.

Frokostordning fra Cooper’s

Skab en uforglemmelig frokostoplevelse for dit team med Cooper’s Frokostordning. Vi tilbyder et udvalg af burgere, sides og shakes, der vil tilfredsstille selv de mest kræsne burger-entusiaster. Fra vores saftige bøffer og sprøde fritter til vores lækre shakes, vil din frokostpause blive forvandlet til en fest.
Vi tror på, at gode burgere er nøglen til god stemning, og vores menu er skabt med fokus på autentisk smag og kvalitet. Så hvis du ønsker at forkæle dit team med en velsmagende og tilfredsstillende frokostoplevelse, så lav en aftale med os i dag.

Bestil Cooper’s catering i dag

Er du klar til at forvandle din næste begivenhed med Cooper’s burgere? Kontakt os i dag for at arrangere den perfekte burgeroplevelse til dine behov. Udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på Cooper’s Burger Catering.