Velkommen

Burger Amager

BURGER på Amager

Velkommen til Cooper’s på Amager, hvor vi byder dig indenfor i vores hyggelige restaurant, der emmer af varme og en afslappet atmosfære. Her er der plads til alle – fra vennegruppen til familier, der søger en velsmagende aften. Vi tilbyder burgere, der er tilberedt med kærlighed til håndværket og en kompromisløs tilgang til kvalitet. Uanset om maden skal nydes hos os, tages med hjem, eller serveres til en festlig anledning, står vi klar til at give dig en uforglemmelig smagsoplevelse.

Adresse

Amager Strandvej 112, 2300 København

Åbningstider

Mandag - Fredag: 10.30 - 20.00
Lørdag - Søndag: 11.00 - 20.00

Telefon

+45 27 14 70 74

Email

info@kcalfactory.dk

20% PÅ FØRSTE KØB! 🚀

Download vores ny app og få 20% rabat på første køb.

Smagfulde oplevelser i hver eneste bid

Hos Cooper’s på Amager findes noget for enhver smag. Cooper’s Canard er en unik oplevelse med pulled and og en perfekt balanceret smag af frisk chili og dijonnaise. For dem, der elsker pulled pork, tilbyder vores Pulled Pork Burger en harmonisk kombination af saftigt kød, sprød coleslaw og en lækker chimichurri dressing – et hit blandt gæsterne.

Cooper's menu

Vores menu er nøje sammensat for at tilbyde både klassiske og innovative smagsoplevelser. Udover vores udvalgte burgere kan du forkæle dig selv med sprøde Sweet Potato Fries eller vores populære Chicken Bites. Vores shakes, såsom den rige Oreo Overload, er perfekte som en sød afslutning på dit måltid.

Takeaway, levering og catering på Amager

Hos Cooper’s på Amager er det nemt at nyde dine favoritburgere, uanset hvor du er. Med mulighed for takeaway eller levering til døren kan du altid få den bedste smag fra Cooper’s, selv på travle dage. Vi tilbyder også catering til alle typer arrangementer, så du kan forkæle dine gæster med vores lækre burgere og sides. Uanset om det er en fødselsdag, et firmaarrangement eller en hyggelig sammenkomst, sørger vi for en løsning, der passer perfekt til dine behov.

Hyggelige omgivelser på Amager

Når du træder ind i vores restaurant på Amager, mødes du af en indbydende atmosfære, der indbyder til afslapning og nydelse af et godt måltid. Med en moderne, men alligevel hyggelig indretning er vores restaurant det perfekte sted at nyde en burger i afslappede omgivelser. Vi har skabt et rum, hvor kvaliteten af vores mad matches af komforten i vores omgivelser, og vi ser frem til at byde dig velkommen.

Følg Cooper's

Holde øje med vores sociale medier, hvis du vil holde dig opdateret på hvad vi finder på af nye grønne tiltag. Giv os et like på Instagram eller Facebook. Vi ses til dit næste take away måltid på Amager hos Kcal.